Gehaktbrood cupcake/ meatloaf cupcake

En weer eentje in de categorie ‘rare’ cupcakejes.
Waar kun je je cupcake-vormjes allemaal voor gebruiken.
ook voor gehaktbrood ben ik achter te komen.
Voordeel hiervan is dat je gehaktbrood niet zo lang in de oven hoeft.

ik heb hiervoor simpel gehaktbrood gemaakt met:
300 gram half-om-half-gehakt,
1 eitje,
handje paneermeel,
1 uitje
en 10 groene olijven.

Deze heb ik  15 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden gebakken.

Daarna heb ik deze hartige cupcakes gedecoreerd met aardappelpuree.

Meatloaf cupcakes
I made some new cupcakes in the category no-cake-cupcake: meatloaf for meatlovers
One of the greatest benefits is the short oven time. The cupcakes were in the oven for only 15 minutes, at 200 degrees C.
I decorated the cupcakes with mashed potato.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s